torstaina, lokakuuta 20, 2022

Helsingin Sanomat toimivat kuten Stalin historian vääristelyissään. Kun jokin asia taho tuli epämieluisaksi se likvidoitiin, murhattiin, poistettiin leikaten sanomalehtiarkistoista ja valokuvistaHelsingin Sanomat toimivat kuten Stalin historian vääristelyissään. Kun jokin asia taho tuli epämieluisaksi se likvidoitiin, murhattiin, poistettiin leikaten sanomalehtiarkistoista ja valokuvista:


Esim. Oheinen uutinen vielä näkyy netissä, mutta Seppo Lehto ja Suur-Suomi ry:n vaatimus neuvostopartisaanien luovuttamiseksi tuomiolle sotarikoksistaan on häivytetty tietokannasta ja luettavissa enää vain paperijulkaisuista lehtiarkistoista. 

Sellainen #Stalinistinen julkaisu #HS

--------------

Venäjä jätti Suomelle nootin kahdesta yhdistyksestä Ikl:oa ja Suur-Suomi-yhdistystä epäillään sopimusten vastaisiksi

15.1.1994 2:00

Venäjän Helsingin-suurlähetystö on jättänyt Suomelle kirjallisen nootin kahden suomalaisen yhdistyksen toiminnasta. Nootissa kysellään, onko uuden Ikl:n, Isänmaallisen kansallis-liiton, ja Suur-Suomi-yhdistyksen toiminta sopusoinnussa Pariisin rauhansopimuksen kanssa.

Tehtaankadun lähetystön virkamiehen allekirjoittama nootti jätettiin ulkoministeriöön pari viikkoa sitten. Ulkoministeriö pyysi pari päivää sitten oikeusministeriöltä selvityksen näistä yhdistyksistä, jotka on hyväksytty yhdistysrekisteriin.

Ikl perustettiin viime keväänä Pohjanmaalla ja se jäljittelee symboleissaan vanhaa, 1944 lakkautettua Isänmaallista kansanliikettä, IKL:tä. Suur-Suomi-yhdistys toimii Tampereella ja se on mm. kerännyt nimiä Karjalan palauttamiseksi.

Ulkoministeriöstä sanotaan, että asian käsittely on vielä kesken eikä Venäjälle ole vielä vastattu. Ministeriö kuitenkin huomauttaa, että oikeusministeriö totesi yhdistyksiä rekisteröidessään, etteivät niiden säännöt tai tarkoitus ole ristiriidassa lain tai hyvien tapojen kanssa.

Sivu A 8

Helsingin Sanomat

-----

Seppo Lehto Suur-Suomi r.y:n pj, jonka vaatimus Ryssän sotarikollisten luovuttamiseksi sai paljon julkisuutta rajan takana Moskovassa 1998-1999 mm Novaja Gazeta etc, sekä mihin vastasi myös Petroskoin syyttäjälaitoskin. 

Vain Helsingin yliopiston tutkija luennoitsija Kari Takamaa oli kansainvälisen oikeuden kurssilla kiinnostunut asiasta opiskellessani Kansainvälistä oikeutta 2005 Tampereen yliopistossa. Sain jopa kiitettävän arvosanan tentistään, otti samoin kopion Petroskoin syyttäjän vastauksesta minulle.


Seppo Lehto historioitsija, eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa, on havainnut paljon yhteväisyyksi Suomen ns tiedotusvälineinä itseään pitävien ja stalinistisen sensuurin kanssa. Olette varmaan muutkin tietoisia asiasta?


https://Sinimusta-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

-----------------------

---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti